Menyasszonyi smink

Engedd, hogy még szebbé tehessem a Nagy Napotokat!

A legszebb menyasszonyi sminkek

Ideje szebbé tenni a Nagy Napot!

A nagy napod előtt állsz és szeretnél az egyéniségedhez illő sminket, ami bírja az egész napot veled együtt? A próbasmink alkalmával akár több stílust is kipróbálhatunk, ha bizonytalan vagy abban mi állna jól neked.

aloldal főkép-min

Minden menyasszony szép! Viszont minden menyasszony másképp szép, épp ezért számomra elsődleges, hogy megismerjem egy picit közelebbről az elvárásaidat, gondolataidat, hogy a legtökéletesebb sminket tudjam elkészíteni. Nálam nincsenek sablon megoldások, az egyediségre törekszem!

Az örömkönnyek ereje

A legtöbb smink esetében odafigyelek, hogy víz-és könnyálló termékekkel sminkeljelek ki. Ez a Te Nagy Napod, ne a sminked elkenődésén kelljen izgulnod!

Profi termékek

Olyan márkákkal dolgozom mint: Charlotte Tilbury, Jeffree Star, Chanel. Ennek köszönhetően minden egyes alkalommal garantált a minőség.

Kreatív módszerek

Rutinomnak köszönhetően a legélesebb helyzetekben is találok megoldásokat. Hidd el, nincs olyan amit közösen ne tudnánk megoldani.

Barátságos hangulat

Nem mindegy, hogy milyen hangulatban telik el az az 1-2 óra, amíg tart a sminkelés. Kellemetlen csendes pillanatokban nem lesz részed, csak felhőtlen szórakozásban!

Menyasszonyok, akik engem választottak!

Vélemények

5% adomány, minden sminkem után!

Azzal, hogy együtt dolgozunk nem csak a saját közérzetedért teszel, hanem egyben sok más gyermekért is. Szakmám kezdete óta, minden egyes sminkelésem árából 5%-t az „Együtt a daganatos gyermekekért” alapítványnak adományozok. Hiszem, hogy más emberek boldogságának erejével, összefogással és közös erővel a gyermekeknek is esélyt, és szebb életet adhatunk.

Lépj velem kapcsolatba!

Írj üzenetet, foglalj időpontot, és váltsuk közösen valóra minden elképzelésedet!