Menyasszonyi smink

Engedd, hogy még szebbé tehessem a Nagy Napotokat!

A legszebb menyasszonyi sminkek

Ideje szebbé tenni a Nagy Napot!

A nagy napod előtt állsz és szeretnél az egyéniségedhez illő sminket, ami bírja az egész napot veled együtt? A próbasmink alkalmával akár több stílust is kipróbálhatunk, ha bizonytalan vagy abban mi állna jól neked.

Minden menyasszony szép! Viszont minden menyasszony másképp szép, épp ezért számomra elsődleges, hogy megismerjem egy picit közelebbről az elvárásaidat, gondolataidat, hogy a legtökéletesebb sminket tudjam elkészíteni. Nálam nincsenek sablon megoldások, az egyediségre törekszem!

Az örömkönnyek ereje

A legtöbb smink esetében odafigyelek, hogy víz-és könnyálló termékekkel sminkeljelek ki. Ez a Te Nagy Napod, ne a sminked elkenődésén kelljen izgulnod!

Profi termékek

Olyan márkákkal dolgozom mint: Charlotte Tilbury, Jeffree Star, Chanel. Ennek köszönhetően minden egyes alkalommal garantált a minőség.

Kreatív módszerek

Rutinomnak köszönhetően a legélesebb helyzetekben is találok megoldásokat. Hidd el, nincs olyan amit közösen ne tudnánk megoldani.

Barátságos hangulat

Nem mindegy, hogy milyen hangulatban telik el az az 1-2 óra, amíg tart a sminkelés. Kellemetlen csendes pillanatokban nem lesz részed, csak felhőtlen szórakozásban!

Menyasszonyok, akik engem választottak!

Vélemények

5% adomány, minden sminkem után!

Azzal, hogy együtt dolgozunk nem csak a saját közérzetedért teszel, hanem egyben sok más gyermekért is. Szakmám kezdete óta, minden egyes sminkelésem árából 5%-t az “Együtt a daganatos gyermekekért” alapítványnak adományozok. Hiszem, hogy más emberek boldogságának erejével, összefogással és közös erővel a gyermekeknek is esélyt, és szebb életet adhatunk.

Lépj velem kapcsolatba!

Írj üzenetet, foglalj időpontot, és váltsuk közösen valóra minden elképzelésedet!