Kreatív smink

Egyedi. Extravagáns. Tökéletes.

Hozzuk ki a rejtett képességeidet!

Ezzel tűnj ki a tömegből!

Vannak alkalmak, amikor szabadjára engedhetjük kicsit a fantáziánkat, és olyan sminkeket készíthetünk, amivel igazán kitűnhetünk a tömegből. Fotózásokhoz, reklámfilmekhez, vagy épp Halloweenkor, Farsang alkalmával… lépd meg!

8

Szeretem, amikor egyedit alkothatok! Nincs ez másképp a kreatív sminkek készítésekor sem. Legyen az vagány vagy épp visszafogotott, maszk hatású, színes vagy fekete fehér a lényeg, hogy Te csillogj mikor rád kerül. Próbáld ki, és valósítsd meg a legvadabb álmaidat is!

Időtálló megoldások

Kreatív smink készítésekor, még nagyobb figyelmet fordítok az anyaghasználatra. Alkalomhoz illően megválogatom épp mire van szükséged, a legjobb eredmény érdekében.

Profi termékek

Olyan márkákkal dolgozom mint: Charlotte Tilbury, Jeffree Star, Chanel. Ennek köszönhetően minden egyes alkalommal garantált a minőség.

Kreatív módszerek

Rutinomnak köszönhetően a kreatív sminkeknél sokszor elég csak egy „alap gondolat”, ugyanakkor konkrét elképzelést is megalkothatunk, közösen!

Barátságos hangulat

Nem mindegy, hogy milyen hangulatban telik el az az 1-2 óra, amíg tart a sminkelés. Kellemetlen csendes pillanatokban nem lesz részed, csak felhőtlen szórakozásban!

Kreatív smink referenciák

Vélemények

5% adomány, minden sminkem után!

Azzal, hogy együtt dolgozunk nem csak a saját közérzetedért teszel, hanem egyben sok más gyermekért is. Szakmám kezdete óta, minden egyes sminkelésem árából 5%-t az „Együtt a daganatos gyermekekért” alapítványnak adományozok. Hiszem, hogy más emberek boldogságának erejével, összefogással és közös erővel a gyermekeknek is esélyt, és szebb életet adhatunk.

Lépj velem kapcsolatba!

Írj üzenetet, foglalj időpontot, és váltsuk közösen valóra minden elképzelésedet!