Alkalmi smink

Minden alkalomra, amikor ragyogni akarsz!

Alkalmi sminkek, nem csak alkalmakra!

Lépj egyet az elégedettség felé!

Hivatalos vagy egy eseményre vagy fényképeket készítenek rólad? Szeretnéd a legjobb formádat mutatni? Legyen egy visszafogott nude vagy egy dögös füstös szem, az alkalomhoz és stílusodhoz illő sminket készítem neked!

Nőként megérdemled, hogy csodálatos sminked legyen, ami kiegészíti a személyiséged, és sok esetben extra vonzerőt is kölcsönöz. Számomra hihetetlen érzés, amikor látom az önbizalom faktort növekedni egy-egy sminkelés után. Légy nőies, emeld ki a legszebb vonásaidat a segítségemmel!

Vége az elkenődésnek

Egy kis könny, vagy épp egy rossz kézmozdulat és lőttek a sminknek…ismerős? Ha én készítem a sminked, számíthatsz arra, hogy ilyen gondod nem lesz.

Profi termékek

Olyan márkákkal dolgozom mint: Charlotte Tilbury, Jeffree Star, Chanel. Ennek köszönhetően minden egyes alkalommal garantált a minőség.

Kreatív módszerek

Rutinomnak köszönhetően a legélesebb helyzetekben is találok megoldásokat. Hidd el, nincs olyan, amit közösen ne tudnánk megoldani.

Barátságos hangulat

Nem mindegy, hogy milyen hangulatban telik el az az 1-2 óra, amíg tart a sminkelés. Kellemetlen csendes pillanatokban nem lesz részed, csak felhőtlen szórakozásban!

Elégedett vendégeim:

Vélemények

5% adomány, minden sminkem után!

Azzal, hogy együtt dolgozunk nem csak a saját közérzetedért teszel, hanem egyben sok más gyermekért is. Szakmám kezdete óta, minden egyes sminkelésem árából 5%-t az „Együtt a daganatos gyermekekért” alapítványnak adományozok. Hiszem, hogy más emberek boldogságának erejével, összefogással és közös erővel a gyermekeknek is esélyt, és szebb életet adhatunk.

Lépj velem kapcsolatba!

Írj üzenetet, foglalj időpontot, és váltsuk közösen valóra minden elképzelésedet!